avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Ordinul33-2014 si Ord76-2016 ANRE
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Ordinul33-2014 si Ord76-2016 ANRE

Ordinul 33-2014 si Metodologia anexa, Ordinul 76-2016 completare|modificare Ord33, contine erori tehnice (relatii de calcul incorecte s.a.), proceduri care protejeaza pe fata sistemul "bd" in dauna consumatorilor ag.ec. din aceasta tara ... Urmam si restul ...
Atrag atentia acestor consumatori sa analizeze profesionist aceste reglementari! In aceasta forma de protectie si avantaj in contul "bd" nu s-a aplicat ante ANRE si nici macar in fostul sistem blamat, dinainte de '89. Atunci, fostul MEE nu si-ar fi permis asemenea imposturi si erori in dauna economiei nationale... Atentie si la contoarele inteligente, in final calculeaza energiile in baza programului implementat exclusiv de "bd" fara control|monitorizare|accept al pers.de specialitate al consumatorului !!! s.a. Multi consumatori au contoarele in statii fara personal ale "bd" ... Consumatorii din petrol s.a. au linii lungi de 20 kV cu aport capacitiv f.mare taxat incorect prin reglementari incorecte !!! s.a.
Ce institutii ale statului analizeaza si controleaza aceste aspecte, in dauna consumatorilor si implicit a economiei nationale ???
IN FINAL LE PLATIM CU TOTII !!! Pe langa tarife marite la energia electrica, cogenerare. certificate verzi s.a. taxe impuse, se aplica suplimentar si erori din incompetenta, dirijate poate cu buna stiinta, reglementari in avantajul "bd" s.a. Este o problema grava ... sa ne miram de ce au disparut intreprinderile si specialistii din aceasta tara?! Desigur, pentru cei 600 ... este prea complicat ... Mai important este ... un viol ... un penal etc. Economia romaneasca conteaza doar sa plateasca ... orice si oricum ...
Cred ca, este cazul ca aceste probleme sa aiba o participare mare, sa trezeasca energeticienii consumatorilor ... care parca au disparut ... din moment ce accepta asemenea imposturi transmise in conturile "bd".
Cel mai recent răspuns: nickum , utilizator 15:17, 6 Martie 2018
La ce Institutii ale Statului se pot adresa consumatorii (de regula, mari) de energie electrica, pentru a semnaliza erorile si procedurile incorecte din Ord.33 si Metodologia, Ord.76 ???
La ce Institutii Europene se pot semnaliza aceleasi aspecte, daca intern nu se rezolva ???

Consumatorii, daca si-ar analiza profesionist situatia concreta si procedurile Ord33 si Metodologia, Ord76 ... cu putin "antrenament" de specialitate, ar constata erorile, abuzurile si aplicatiile incorecte in dauna sa. Ar ELIMINA MONOPOLUL ... intr-o piata fals libera...
Subliniez ca, erorile, procedurile incorecte pentru consumatori s.a. SUNT INSCRISE si PUBLICATE, ASTFEL INCAT SUNT DOVEZI CE POT FI ORICAND IMPUTATE impostorilor si incompetentilor, ce protejeaza sistemul "bd" in dauna CONSUMATORILOR pARTE A ECONOMIEI NATIONALE !
Daca, mai exista energeticieni din scoala adevarata dinainte de '89 ... !!!
Scarbiti de impostura vor DEMONSTRA usor aceste probleme, care in final ne afecteaza pe toti si le platim cu totii ... spre conturile ... !!! Nu se multumesc numai cu tarife marite, taxe, cogenerare si cv etc aplica si erori si proceduri incorecte, care nu s-au aplicat in legislatia specifica nici inainte de '89 ... Aproape ca nu gasesti cuvinte sa-i caracterizezi pe ... proveniti din scoli serale ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumatorii de energie electrica (mari) sa analizeze|sesizeze erorile art.3 lit. g) si h) din ord.33/2014-metodologia anexa !!! este un prim exemplu ... ?! nickum nickum Definitiile prezentate in scris la art.3 lit. g) si h) sunt dovada imposturii si incompetentei scrise in curs de fara frecventa: chiar din inceputul ... (vezi toată discuția)
La ce institutii ale statului se pot adresa consumatorii (de regula, mari) de energie electrica, pentru a semnaliza erorile si procedurile incorecte din ord.33 si metodologia, ord.76 ??? nickum nickum Ordinul 33-2014 si Metodologia anexa, Ordinul 76-2016 completare|modificare Ord33, contine erori tehnice (relatii de calcul, definitii incorecte s.a.), ... (vezi toată discuția)
Problema contor gaz - dezvoltator NicuGrimm NicuGrimm Salut, A mai fost pusa de cateva ori intrebarea aceasta, insa niciodata cu toate variabilele pe care le avem noi. Ideea este urmatoarea: Am cumparat un ... (vezi toată discuția)