avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Consumatorii de energie electrica (mari) sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Consumatorii de energie electrica (mari) sa analizeze|sesizeze ERORILE art.3 lit. g) si h) din Ord.33/2014-Metodologia anexa !!! Este un prim exemplu ... ?!

Definitiile prezentate in scris la art.3 lit. g) si h) sunt dovada imposturii si incompetentei scrise in curs de fara frecventa: chiar din inceputul Metodologiei se impun aberatii tehnice.
Aceste erori au influente si implicatii asupra modului de calcul din Metodologia, aplicat in stabilirea obligatiilor de plata a energiei electrice reactive, calculate si facturabile consumatorilor, in special in cazul facturarii orare (aplicata marilor consumatori cu contoare electronice cu curba de sarcina).
Energeticienii consumatorilor, sa analizaze cu atentie si sa inteleaga|sesizeze : erorile, abuzurile, protectia pe fata a "bd" in dauna consumatorilor, parte a economiei nationale (furate astfel in mod calificat si deliberat), in conditii de monopol si lipsa de control|reactie de specialitate, fata de un arbitru incorect si fals neutru ...
Ordinul 33/2014 si Metodologia, completarile si modificarile aduse prin Ord.76/2016 contin erori, relatii de calcul gresite si notiuni tehnice incorecte, abuzuri si alte probleme in dauna consumatorilor, mult prea multe pentru o singura reglementare (care obliga plata, chiar din titlu, fara drepturi pentru platitor ... ! ).
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
nickum, utilizator

Alte discuții în legătură

Ordinul33-2014 si ord76-2016 anre nickum nickum Ordinul 33-2014 si Metodologia anexa, Ordinul 76-2016 completare|modificare Ord33, contine erori tehnice (relatii de calcul incorecte s.a.), proceduri care ... (vezi toată discuția)
La ce institutii ale statului se pot adresa consumatorii (de regula, mari) de energie electrica, pentru a semnaliza erorile si procedurile incorecte din ord.33 si metodologia, ord.76 ??? nickum nickum Ordinul 33-2014 si Metodologia anexa, Ordinul 76-2016 completare|modificare Ord33, contine erori tehnice (relatii de calcul, definitii incorecte s.a.), ... (vezi toată discuția)
Repartizarea pierderilor de apa rece frijoles frijoles Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari cu cite 54 ap.,cu centrala de bloc, in care in fiecare luna sunt pierderi la apa rece de aprox.150 mc care se imparteau la ne ... (vezi toată discuția)