avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Completarea cererii de restituire a taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Completarea cererii de restituire a taxei auto

Bună ziua,

știe cineva ce cifră se trece la "solicit restituirea sumei de ........ lei, reprezentînd:"?
Întreb fiindcă formulările de mai jos de tipul "taxa precum și dobînzile" sugerează că aici trebuie trecută suma dintre taxa inițială și dobînzile acumulate.
Problema e că nu știu cum se calculează dobînzile (simplu sau compus, eventual intervalul de compunere) și pînă cînd - legea spune că dobînda se acumulează pînă la data plății or eu nu am de unde să știu cînd vor face plata...

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: radunic77 , utilizator 16:59, 12 Martie 2018
Suma este aceea înscrisă în cuprinsul chitanței de plată.
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti plata taxa auto RADUOZN RADUOZN Buna ziua, am o hotarire definitiva pe persona fizica irevocabila prin care administratia finantelor publice trebuie sa mi restitue suma de 5000 lei platita ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Buna ziua ! Am fost azi la Admin.Fin de unde am obtinut o Fisa sintetica cu decl.depuse la termene si cu sumele respective. Mare mi-a fost surpriza cind ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut intre persoane fizice l10gaby l10gaby Va descriu, in linii mari, un [b]contract de imprumut intre persoane fizice intocmit la notariat in anul 2001[/b] si m-ar interesa legalitatea unui asemenea ... (vezi toată discuția)