avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se poate returna un produs cumpărat din magazin dupa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se poate returna un produs cumpărat din magazin dupa 24 de ore?

Buna !Am cumpărat o saltea medicala in valoare de 400 Ron pentru o bunicuta care are vârsta de 93 de ani imobilizată la pat dar nu este buna pt dansa că este prea tare,salteaua nu a fost utilizată deloc....doctorul care se ocupa de dansa mi-a sugerat sa o returnez pentru ca nu o ajuta cu munca materialul este prea tare .Am fost la magazin după 24 ore dar nu vrea sa îmi returneze bani înapoi ,am ales sa iau un produs de la ei de 100 de Ron și să-mi returneze diferența de 300 ron dar vanzatorul nu a fost de acord sami returneze bani doar produse in valoare de 400 Ron,nu am ce sa fac cu acele produse medicale.Este ceva varianta legată sa îmi returneze cei 400 de Ron sau trebuie să accept sa aleg produse de acea valoare?
Cel mai recent răspuns: stelian_1981 , utilizator 07:59, 13 Martie 2018
Din cate stiu, sper sa nu gresesc, exista o directiva europeana in privinta returnarii unui produs, fara obligativitatea justificarii motivului dar cu conditia sa fie returnat in conditiile in care a fost achizitionat dar nu in mai putin de 30 de zile...ce este sub, in
semăna un abuz din partea vanzatorului.
nu cred ca exista lege care sa dea dreptul cumparatorului sa renunte la produs la achizitia din magazin...ca e in termen de 24 de ore, 24 de zile sau 24 de minute este irelevant.Consulta politica de retur a magazinului...daca exista
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
unombun, utilizator
Multumesc pt raspunsul acordat,am sa las asa treaba cum este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept retur 14 zile lorandreea lorandreea Buna ziua, se poate sa ma ajutati cu o informatie de specialitate in situatia urmatoare? Am cumparat o saltea de pe un site, pe care am desigilat-o cand am ... (vezi toată discuția)
Refuz inlocuire produs/impunere fortata restituire contravaloare produs ContSters14496 ContSters14496 Am achiztionat o saltea ortopedica in noiembrie 2008, de la firma Staer. Durata minima de folosire a produsului fiind de 5 ani, iar garantia 2 ani. La doar ... (vezi toată discuția)
Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)