avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... URGENT -doua dosare
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

URGENT -doua dosare

Am un dosar penal in care am primit 1 an cu inchisoare cu suspendare pentru condus fara permis (moped). Azi dimineata am mai avut un proces tot pentru aceasi infractiune (facuta in termenul de supraveghere)si procurorul a spus in felul urmator " propun contopirea pedepselor" si a ramas in pronuntare care mia spus ca o sa vina acasa o foaie cu pedeapsa pe care o da. Ce inseamna contopirea pedepselor ? Dar va rog sa imi explicati fara termeni juridici...fac inchisoare sau prelungeste suspendarea...
Angajati-va avocat care sa studieze dosarul si sa va formuleze apararea, apararea se face in cunostinta de cauza, nu aici pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea faptelor misu83 misu83 Anul acesta a inceput sa se judece pe fond dosarul meu din 2014 in care sunt invinuit pt conducere fara permis de conducere auto.Tot anul acesta in vara am ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)
Delapidare Claudiana1 Claudiana1 In 2015 un amic a delapidat firma la care lucra de 7500 de lei. In timpul cercetarii penale a recunoscut fapta desi nu a restituit banii. Stiu ca ii trebuie un ... (vezi toată discuția)