Accident în parcare filmat de camerele de supraveghere. Ce consecințe pot fi pentru șoferul vinovat, ținând cont că a plecat de la locul faptei și nu a declarat evenimentul la poliție?
Am fost azi la firmă care are camera de supraveghere care a înregistrat cum am lovit ușor o mașină în parcarea de la bloc. Mi-au luat datele să îmi spună dacă o să vina poliția sau nu și mi-au spus că nimeni nu a venit să se intereseze de imagini având în vedere că l-am lovit vineri dimineața și azi este marți, că deobicei poliția venea a doua zi să le vadă dacă făcea plângere.
Este posibil ca cel pe care l-am lovit să nu fi făcut plângerea ?
Sau...
Mai exista varianta pe care nimeni nu o ia in calcul, și anume, excepția care spune că se încheie o înțelege amiabila conform legii intre cei doi șoferi.
In acest caz, nu mai exista obligația de a raporta la poliție incidentul în termen de 24 de ore.
Iar, atâta timp cât a fost de bună credință și a lasat datele de contact pentru celălalt sofer, este clar că acela nu va merge la poliție decât ca urmare a "nerecunoașterii" incidentului de cel care l-a provocat.
trebuie sa se faca dovada ca X a lovit masina . tinand cont ca s a intamplat in parcare si nu pe drumuri publice, exiata varianta in care X sa nu aiba habar ca a atins usor o alta masina ., se aplica atunci suspendarea permisului ? sau doar amenda, multumesc