Buna ziua. In cazul in care am demisionat si mai am 83 de zile de concediu neefectuat (23/an) la încetarea preavizului se vor plăti toate sau mai putine? Mentionez faptul ca sunt trecute pe fluturasul de salarii. Multumesc!
Buna ziua. As dori și eu sa știu cum se calculează zilele de concediu neefectuate in cazul încetării cim. La 1.10.2019 aveam 23 de zile de co . Pana pe 3.10 am lucrat iar de pe 4 pana pe 11 am fost trecută in co (5-6fiind sâmbătă și duminica). Salariu brut fiind de 3012. Cât ar trebui sa primesc ca ultim salariu sa zic așa. Multumesc
Daca incetati activitatea in noiembrie 2019 , atunci veti primi o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
In speta, minim 3012 : 21 x numarul de zile de CO.
Concediu
maria2222
buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)