avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zile concediu neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zile concediu neefectuat

Buna ziua. In cazul in care am demisionat si mai am 83 de zile de concediu neefectuat (23/an) la încetarea preavizului se vor plăti toate sau mai putine? Mentionez faptul ca sunt trecute pe fluturasul de salarii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 7 Noiembrie 2019
Buna ziua. As dori și eu sa știu cum se calculează zilele de concediu neefectuate in cazul încetării cim. La 1.10.2019 aveam 23 de zile de co . Pana pe 3.10 am lucrat iar de pe 4 pana pe 11 am fost trecută in co (5-6fiind sâmbătă și duminica). Salariu brut fiind de 3012. Cât ar trebui sa primesc ca ultim salariu sa zic așa. Multumesc
Daca incetati activitatea in noiembrie 2019 , atunci veti primi o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.

In speta, minim 3012 : 21 x numarul de zile de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile concediu odihna - incetare cim geaninaa114 geaninaa114 Buna seara, In data de 16.01.2013 mi-a incetat CIM in urma unui acord semnat cu angajatorul in data de 31.05.2012 (conform caruia CIM imi inceteaza la data ... (vezi toată discuția)
Concediu maria2222 maria2222 buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata concediului după concedierea ca urmare a desființării postului Annc Annc Bună ziua, Sunt angajată de 7 luni cu contract individual de munca pe perioada nedeterminată iar la sfarsitul lunii voi primi decizia de concediere ca ... (vezi toată discuția)