avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eroare CNP
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eroare CNP

Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut chiar in judetul care este trecut in CERTIFICATUL DE NASTERE,
Ulterior am aflat ca cnp meu il mai are si o alta persoana care de fapt s-a nascut in judetul unde locuiesc,acum, deci suntem doua persoane cu acelasi CNP !!!
Cum pot remedia situatia, cu ce documente trebuie sa merg la primaria care m-a inregistrat inca de la nastere gresit? Cum modific toate documentele cu care sunt acum inregistrata, diplome, casa de sanatate ,casa de pensii...
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ella16 , utilizator 14:56, 25 Aprilie 2018
Si inca ceva, in 89 am nascut baiatul in Tgv/ DB si are CNP corect cu cod 15!
Oare eu cum puteam sa nu am CNP la aceea data?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit Ella16 Ella16 Am descoperit ca am cnp gresit,cred de la inceput, datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau ... (vezi toată discuția)
Cnp greșit de la naștere! ( 58 ani..) Steli123 Steli123 Bună ziua. Am o problema și v-as fii recunoscătoare dacă m-ati îndruma. Mama mea a făcut 58 ani în ianuarie 2024..a trebuit sa schimbe buletinul și ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere gresit dor_42 dor_42 Buna ziua, La 47 de ani si am descoperit ca data nasterii din certificatul meu este gresita.Drept urmare toate diplomele mele sunt gresite si evident am ... (vezi toată discuția)