avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reînnoire acte român plecat din țară
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reînnoire acte român plecat din țară

sunt mama unui baiat de 26 ani care lucreaza in starinatate si i sa expirat ci si el nu poate venii in tara ca isi pierde serviciul . Eu pot sa-i fac ci daca imi trimite toate documentele?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:50, 19 Martie 2018
Cu procura speciala eliberata se Consulatul Romaniei unde are resedinta fiul dvs.
si consulatul ii da imediat acea procura? ca lui i sa expirat Ci de o saptamana.. iar aici in Romania ,nu o sa am probleme ca sa nu-mi elibereze Ci fiului meu?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Monalisa69, utilizator
Fiul merge la ambasada/consulat cu CI expirat si solicita un titlu de calatorie. Pe baza acestuia va face o procura prin care va imputerniceste sa-i depuneti actele pentru obtinerea unui nou CI ca urmare a expirarii si sa-i ridicati CI nou. Face pozele, sa aiba grija sa fie stampilate de ambasada/consulat. Va trimite CI expirat, certif. de nastere, imputernicirea, pozele si gata. Banuiesc ca sunteti proprietara pe locuinta. Dvs. aveti nevoie de actele pe casa si CI-ul dvs. Toate in original si copie.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate expirata matei23s matei23s Buna. Cineva care este intr-o tara membra UE are buletinul expirat. Poate cineva din Romania sa-l schimbe cu imputernicire sau ceva acte trimise din tara ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.i. persoana divortata, sentinta fara stampila ''definitiva si irevocabila'' dj_alex dj_alex salut am si eu urmatoarea problema , mama este plecata in Italia si astazi ii expira C.I mi-a trimis o procura speciala prin care ma imputerniceste pe ... (vezi toată discuția)
Peste un an imi expira buletinul (am rezidenta in ltalia), ce ar trebui sa fac? ContSters359808 ContSters359808 Buna ziua, as avea o intrebare.:sorry: Nu traiesc in romania, am 18 ani si peste noua luni imi scade buletinul, cum fac sa il renovez? Si mai ales, pot sa ma ... (vezi toată discuția)