avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu pieton care traversa prin loc nepermis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu pieton care traversa prin loc nepermis

Buna ziua,
Am si eu o problema. Astazi in timp ce circulam in coloana si avand o viteza redusa(in jur de 35kmh) deoarece se lucra la partea carosabila, am accidentat un pieton care a traversat prin loc nepermis fara sa se asigure. Avand viteza mica +frana a existat un minim contact cu acesta care de frica(cred) a sarit pe capota si apoi pe asfalt. Am iesit din masina, el si'a recunoscut vina si'a cerut scuze am facut schimb de numere de telefon, iar cand a auzit ca vreau sa sun la politie a fugit. Eu am fost si am declarat evenimentul imediat la Politie.
Doresc sa stiu care ar fi consecintele in eventualitatea in care se duce la politie etc. Dar daca nu se duce?
Va multumesc!
Cu respect,
B.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 14:27, 14 Martie 2018
Chiar dacă se duce dvs sunteti acoperit ca v-ati prezentat si ati semnalat incidentul.
Chiar dacă ar depune plângere penală pentru vătămare corporală dosarul se va clasa dat fiind faptul că nu ar avea cum sa aibe mai peste 90 zile de îngrijiri medicale.
Dacă știți cum se numeste si aveti avarii la.masina dumneavoastra puteti depune plângere penală pentru distrugere. Termen 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere prin loc nepermis soldat cu accident onofrei constantin onofrei constantin am surprins si accidentat un pieton care sa angajat in tranversarea strazii prin loc nepermis pietonu este de 3 zile in coma cica de gradul 4 (nu ... (vezi toată discuția)
Accident masina si pieton dan gina dan gina eu pieton am travsersat pe langa trecerea de pietoni, de fapt la 5,80 inainte de trece, a venit o masina in curba, m-a lovit usor, organul constatator nu a ... (vezi toată discuția)
Accident usor cu lovirea unui pieton pe linia de tramvai unom unom Ma bucur ca exista acest forum si va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti, sunt intr-o situatie nefericita si as dori sa stiu ce mi se poate ... (vezi toată discuția)