avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Prescriptia extinctiva
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Prescriptia extinctiva

Dupa citi ani intervine prescriptia extinctiva in cazul furtului unei retete traditionale ?
Cel mai recent răspuns: Asistentul1967 , utilizator 19:41, 14 Martie 2018
O reteta traditionala este cea cunoscuta public intr-o comunitate, pentru care nu poate fi identificat un autor. Prin urmare nu poate fi protejata ca proprietate intelectuala apartinand unui anume individ, prin urmare nu exista furtul acelei retete.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla? Asistentul1967 Asistentul1967 Am un proces de hartuire sexuala in germania am mingiata o doamna de la un azil unde eram angajat fara sa stiu ca doamna era cu dementa momentan ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Furt cu autor cunoscut. TePuupaSuvi TePuupaSuvi Un furt (de telefon) cu autor cunoscut in cat timp se poate declara de cand s-a petrecut? Adica dupa cat timp poate scapa persoana care a comis fapta daca ... (vezi toată discuția)
Drepturile de proprietate intelectuala ale unei societati radiate Alexandru` Alexandru` Ce drepturi de proprietate intelectuala are o societate radiata. De exemplu: Societatea A detine un site pe care publica diferite articole, creatie proprie. ... (vezi toată discuția)