avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Colaborare cu societate de contabilitate
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Colaborare cu societate de contabilitate

Societate de consultanta in afaceri si management solicitam colaborare cu societate de contabilitate/audit pentru largirea paletei de servicii acordate clientilor proprii.
E-mail: juristnet@gmail.com
Cel mai recent răspuns: magda_expert , utilizator 14:37, 2 Noiembrie 2006

"DACRON CONSULTING"S.R.L.,societate de contabilitate este interesata de propunerea DVS. E-mail dacron_con @yahoo.com.Tel:0722.47.39.46.,6.66.24.50.

Societate de consultanta in afaceri si management solicitam colaborare cu societate de contabilitate/audit pentru largirea paletei de servicii acordate clientilor proprii.
E-mail: juristnet@gmail.com

societatea noastra de contabilitate este interesata de extinderea clientelei.
Detalii va rog la drept.office@yahoo.com
societate de contabilitate si audit din bucuresti este interesata de posibilitatea colaborarii cu cabinetet de avocatura pentru dezvoltarea portofoliului de clienti.
mail: barbycori@yahoo.com
tel: 0724332936; 0213325051
Expert contabil -PFA solicit colaborare pentru largirea portofoliului de clienti ,autenatificare bilant,refaceri contabilitate .
mail:magda_expert@yahoo.com
tel.722751339

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare avocat bucuresti cori30 cori30 societate de contabilitate si audit din bucuresti, solicit colaborare cu avocat pentru largirea portofoliului de clienti mail: barbycori@yahoo.com tel: ... (vezi toată discuția)
Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Expert contabil-pfa solicit colaborare magda_expert magda_expert PFA EXPERT CONTABIL solicit colaborare cu firma de avocatura/PFA ,pentru preluare societati comerciale nou infiintate sau atestare bilant ,plan de ... (vezi toată discuția)