avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto anaf
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto anaf

Buna,am si eu o intrebare,:tocmai am depus cererea de recuperare a taxei de mediu auto la anaf, in urma cistigarii in instanta a procesului intentat statului roman de recuperare a taxei de mediu platita in 2015 si mi s-a spus ca voi primii banii poate in decurs de un an sau cine stie cind..in functie de ce bani vor avea alocati pt asta....ce se poate face ca sa faca plata cit mai repede? e vreun termen legal prevazut pt asta sau ramine doar la aprecierea anaf-ului?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Chemarea in garantie a fondului de mediu vasea_13 vasea_13 Mi s-a cerut sa-mi exprim [b]pozitia procesuala[/b] fata de cererea formulata de ANAF de chemare in garantie a Administratiei Fondului pentru Mediu (in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)
Restituire transa anuala din taxa poluare razvanionutwwr razvanionutwwr Buna seara, Va rog sa ma indrumati cu privire la pasii ce trebuiesc facuti pentru recuperarea banilor din transa anula privind un proces ce a avut ca obiect ... (vezi toată discuția)