buna ziua,am un proces in vederea obtinerii unei orddonante presedentiale ((pt a merge cu fetita minora in strainatate la tratament)).pe data de 8 martie 2018 am avut procesul si inca astept si acum pt .pronuntare.intrebarea me a este (care este procedura sau cat trebuie sa astept))pt obtinerea acestei ordonante:va multumesc
Nu a inceput judecata in dosarul respectiv ; acum se afla in procedura de regularizare si urmeaza sa se stabileasca primul termen de judecata ; ar putea avocatul dvs sa depuna o cerere de urgentare privind aceasta procedura bazandu-se pe motive medicale
Sa stiti ca pe ordonanta este adesea mult mai complicat decat la un proces pe fond.Totul este alert si contracornetru desi judecata trebuie sa se faca impecabil in acelasi timp.
Trebuie sa urgenteze si are sanse sa o faca.
Pe viitor cand aveti ceva de urgenta este bine sa va alegeti cu grija avocatul si mai ales sa aiba timp de cazul dvs.
Pe ordonanta, avocatul trebuie sa aloce mult timp...si intr-un interval de timp scurt.
Desi de ani de zile atrag atentia cu privire la acest aspect, concluzia generala a celor neavizati si nu numai, este ca ordonantele sunt procese mult mai simple decat fondul...cu consecinte dezastroase pentru ei.
In cazul dvs. eu cred ca veti rezolva dar vorbiti cu avocatul sa urgenteze la maxim.
Are parghii legale pe care sa le foloseasca.
va multumesc pt amabilitate si pt timpul acordat .chiar sunt intr o situatie far a raspuns,dl AVOCAT care ma reprezinta nu imi raspunde pe tel,nu stiu ,nu am cum da de el.ramane doar sa astept !!!mai sunt si oameni de acest gen....
Important este sa faca ce are de facut si sa terminati procesul iute si nu sa va raspunda la telefon.
Astfel de procese pe urgenta presupun o mobilizare mult mai mare din partea avocatului decat celelalte procese.
Sper ca a calculat si ce termene trebuie să fie ca sa va încadrați în timp.
Un proces de acest fel se poate termina si pana in 10 zile daca situatia o permite.