avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditionarea Internarii in spital a unui bolnav psihic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditionarea Internarii in spital a unui bolnav psihic

Mi-a fost impusa conditionarea Internarii in spital a unui bolnav psihic intr-un spital de pneumologie de catre doctor numai daca are insotitor permanent.In conditiile in care mama mea are probleme de sanatate(diabet face insulina)sa stai 24/24 ore intr-un scaun sa fii insotitor as vrea sa stiu cat de legala este aceasta conditionare impusa de doctor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:19, 17 Martie 2018
Pretentia medicului este intemeiata atat timp cat bolnavul prezinta si afectiune psihica respectiv poate prezenta comportamente deviante sau violente iar prezenta insotitorulii este justificata pentru permanenta urmarire a bolnavului cu scopul asigurarii sigurantei integritatii acestuia cat mai ales a celorlalte persoane din spital,angajati ,pacienti apartinatori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)
Procedura internare nevoluntara bolnav psihic andreea307 andreea307 Buna ziua, va scriu deoarece eu si familia mea ne aflam intr o situatie disperata: fratele meu e bolnav psihic, a fost internat de 2 ori la 9, ultimul ... (vezi toată discuția)