avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

Buna ziua.Luna aceasta am avut 8 zile de concediu medical cu 75% Sunt curios care va fi formula de calcul pentru o zi de concediu medical raportat la un salariu brut de 4700 ron.Stiu ca se face media ultimelor sase salarii obtinandu-se media zilnica.
Care va fi plata contrbutiilor pentru aceste conform ultimelor norme in viigoare respectiv oug.8/2018.Nu inteleg ce inseamna cei 10,5 din% 35% * contributii Cas si plafonul impus de 3131 ron.
Adica toata suma asta va fi raportata le 3131 ron?Cum se va calcula daca eu am salariu brut mult mai mare?

Alte discuții în legătură

Salariul mai mic din cauza concediului medical. Kaza2 Kaza2 Ma încadrez in ordonanța 8/2018 publicată in 1 Martie dacă am un brut de 4700 pe cim si am stat 9 zile in concediu medical Întreb asta deoarece am luat ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical abmail abmail Buna ziua, Cum se calculeaza baza pentru concediul medical? Incepand cu 1 dec 2015 am schimbat locul de munca. Anterior am avut un salariu brut de 6500 lei. ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)