avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca blochez propria masina este ilegal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca blochez propria masina este ilegal?

Buna ziua !Detin 2 autoturisme, pentru unul dintre ele am loc de parcare platit ADP, pentru al2-lea din pacate nu mai sunt locuri disponibile in parcare.Tinand cont ca parcarea este foarte lata .. cateva zile cand nu am gasit loc in alta parte am blocat masina mea si pe cea a unui vecin ce mi-a dat acordul pentru ca nu foloseste masina foarte des.Intrebarea este daca este legal sa parchez asa tinand cont ca nu blochez accesul nimanui la locul de parcare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 17 Martie 2018
Daca aveti acordul vecinului si nu micsorati drumul public,normal nu ar trebui sa aveti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Parcare autoturism pe un drum de privat(drum de servitute) imbroserv imbroserv Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Locuiesc pe un drum privat care are un nume pana la axul strazii si un alt nume pe cealalta parte a ... (vezi toată discuția)