Buna ziua,acum 3 ani jumate mama a cumparat un apartament la etajul 4,eu m-am mutat in bucuresti cu chirie si apartamentul este intr-un mic oras,prima iarna a fost naspa,dupa aceea au inceput ploile iar iarna si au inceput si infiltratiile in casa ,m-am hotarart sa fac un imprumut in banca si sa o ajut pe mama sa puna acoperis,a gasit o firma,toata lucrarea cu acte in regula,autorizati, burlane,acoperis totul,dupa realizarea lucrarii maica-mea s-a dus la vecini cu copiile facturilor si le-a spus cati bani trebuie sa dea pentru ca este bun comun,nici pana acum,dupa un an si jumatate nu mi-au dat banii,ce pot sa fac sa-mi recuperez banii ca vad ca nu ma mai baga nici in seama cand merg acolo,nici buna ziua nu mai dau si ei trebuie sa-mi dea banii si se fac ca ploua
Daca tot ce am facut a fost sa pierd banii pe acoperis,daca dau vecinii in judecata cam in cat timp se poate termina procesul?Cam care ar fi cheltuielile totale si cam in cat timp i`as putea recupera?
poate niciodată,dacă cereaţi ajutorul colegilor de la început,ştiaţi cum să parcurgeţi paşii,nu spun că puteaţi să vă convingeţi vecinii ori conducerea asociaţiei,dar era un prim pas ,ce sar întâmpla dacă toţi ar face ce vrea,de aceea sunt legi şi conduceri alese de dumneavoastră(majoritatea)
Pentru a avea sanse in instanta ar trebui sa dovediti ca dv ati sesizat conducerea asociatiei, ati solicitat sa se faca reparatiile, etc. Macar un inceput, un document inregistrat la asociatie. Un refuz al conducerii asociatiei sa rezolve problema si in urma caruia ati rezolvat-o pe cont propriu. Aveti ceva din toate acestea ?