avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire la plata intretinerii

Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti, apartament proprietate personala, si am un prieten care are cartea de identitate facuta pe adresa mea. Insa el nu locuieste aici, ci in alt oras din provincie. Este necesar sa il trec ca si locatar in formularul pentru subventia acordata la plata intretinerii, desi el nu locuieste aici ? Mentionez faptul ca nu este trecut in cartea de imobil, deoarece administratorul blocului mi-a spus ca nu este nevoie, din moment ce parctic, el nu sta in apartamentul meu. Va multumesc, numai bine.
Cel mai recent răspuns: brigante , utilizator 05:13, 25 Octombrie 2009
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere a unei persoane care este la randul ei proprietar a2ioio a2ioio Buna Ziua. Daca ma puteti asista, va rog, in situatia in care avem doua persoane care detin un apartament in Bucuresti (adica eu si prietenul), si daca ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire anagrz anagrz Buna ziua, Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire addelle addelle Am si eu o problema. Am un apartament pe numele meu si locuiesc cu o prietena, care e trecuta si ea la cheltuielile casei,dar nu are adresa din buletin aici. ... (vezi toată discuția)