avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit imobiliar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit imobiliar

Buna ziua,pot achizitiona prin credit imobiliar o casa intabulata,dar neavand finisajele interioare si exterioare finalizate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lory88 , utilizator 16:52, 18 Martie 2018
Pai dvs doriti sa achizitionati un imobil presupun, nu finisajele acestuia. Daca valoarea (nu pretul) imobilului este suficienta garantie pentru banca, nu vad impedimentul.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa ,tva 19%! doresc sa cumpar o casa prin credit imobiliar ... Cat@lin Cat@lin Buna ziua! Doresc sa achizitionez o casa prin credit imobiliar in valoare de 120000€ si suprafata utila de 119 mp. Momentan casa se afla la stadiu de ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, pe baza nudei proprietati badaxel badaxel Buna ziua. Am cumparat o propietate, in Oradea, un apartament cu 3 camere, in 2004, de la sotul mamei mele, care dobandise bunul inainte de casatoria cu ea. ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)