avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Faptuitor decedat de drept, ce se intampla cu dosarul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Faptuitor decedat de drept, ce se intampla cu dosarul?

Probabil ati auzit cu totii cazul lui Constantin Reliu, a fost declarat decedat insa este inca in viata.

Curiozitatea mea este urmatoarea:

Ce se intampla daca o persoana aflata in situatia de mai sus comite infractiuni? Dosarul poate inainta avand in vedere ca este declarat decedat de drept? Se aplica art. 10 alin. 1 lit. g din CPP?
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 20:26, 19 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg, a fost declarat decedat dar de fapt acesta este in viata? Si autoritatile au fost anuntate? Adica se poate face dovada ca este in viata, numai atunci se pot relua cercetarile , adica se poate redeschide dosarul de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire plata daune de catre sotul supravietuitor yx32_angel yx32_angel Acum o luna de zile, sotul meu a decedat in urma unui accident rutier..el conducand autovehiculul, accidentul provocandu-se din cauza vitezei f mari...In urma ... (vezi toată discuția)
Minciuna dovedita cu inscrisuri conelia anghel conelia anghel Pe scurt. Astazi am confirmarea faptului ca \\"partea adversa\\" intr-un dosar civil privind un litigiu de munca, castigat de mine si la fond si la recurs dar ... (vezi toată discuția)
Ordonanta clasare utilizator1c utilizator1c Buna seara , In urma cu aproximativ 2 ani firma unde lucram si pe care o reprezentam in acel judet , [ A ] a decis sa inceteze colaborarea cu firma [ B ] ... (vezi toată discuția)