avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit apartament

Am un apartament proprietate privată în care locuiesc părinții mei.Am vrut sa plătesc impozitul pe apartament,dar nu mi -au acceptat plata pentru ca tatăl meu are amenzi de circulație. Menționez că apartamentul este pe numele meu ,dar eu locuiesc în străinătate.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:43, 20 Martie 2018
Este un abuz atrat timp cat intre titularul rolului fiscal si contravenient exista CNP diferit
Incercati sa comunicati c/v impozit prin corespondenta postala cu manadta de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte luare in spatiu anarsc95 anarsc95 Buna ziua! Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat. Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si ... (vezi toată discuția)
Înregistrare amenzi circulatie pt o persoană care are domiciliul la o adresa unde nu este ea proprietar BogdanIliescu BogdanIliescu Buna ziua, Dacă am luat in spatiu proprietate personală, o rudă, deci respectiva ruda are domiciliul la adresa unde eu sunt proprietar, si aceasta ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)