avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum și unde reclam utilizarea unei diplome de bac ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum și unde reclam utilizarea unei diplome de bac false

Cum și unde reclam utilizarea unei diplome de bac false. Nu stiu exact seria sau de la ce liceu se pretinde că ar fi emisă dar stiu singur că este falsă persoana in cauză nici nu a terminat 8 clase.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 20 Martie 2018
Puteti sesiza Politia/Parchetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals in acte de studii ContSters507570 ContSters507570 Ce urmeaza sa se intample? Problema e ca numitul detine o functie publica. A ,,primit” in 2000,o diploma de bac,falsa si foaie matricola aferenta. In 2008 se ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)