avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autoturism in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autoturism in instanta

am vandut o masina in 2012,apoi a fost vanduta de N ori.am radiat-o fiscal.dupa 2 ani a aparut prima amenda de la CNADR,am fost nevoit sa o platesc.am fost la politie si am obtinut ceva de genul ca nu o sa mai primesc amenda de la CNADR,schimba proprietarul in baza de date sau cam asa ceva.si un document care ma ajuta in instanta daca doresc radierea autoturismului.am zis ca este in regula,daca nu mai vin amenzi de rovinieta.
de 2 luni am primit deja 2 amenzi din germania,unde a fost surprins de radar.poza<un baiat mai bronzat>.cele 2 amenzi cumuleaza peste 200 euro.acesta este motivul pentru care doresc sa o radiez.
ma puteti ajuta cu ceva informatii,despre ce documente imi sunt necesare ptr a merge in instanta?
Cel mai recent răspuns: jonny402 , utilizator 10:58, 11 Ianuarie 2019
Cel mai important document in baza caruia puteti deschide o actiune pentru radiere auto, e contractul cu care l-ati vandut! Daca nu-l mai aveti, puteti obtine o copie de la Primarie de unde l-ati radiat sau o adeverinta ca autoturismul a fost radiat fiscal de pe numele dvs.
In baza contractului trebuie sa chemati in judecata persoana careia i-ati vandut dvs si sa solicitati radierea in contradictoriu cu acesta, chiar daca el l-a vandut mai departe! Ulterior trebuie depusa sentinta la serviciul de inmatriculari si se va radia autoturismul.[ link extern ] /
da.am contractul de vanzare.multumesc frumos!
Ulterior trebuie depusa sentinta la serviciul de inmatriculari si se va radia autoturismul

Atentie sporita !
Radierea auto din evidenta fiscala reprezinta scoaterea vehiculului din evidenta contribuabilului in baza unui document fie de tranzactionare a dreptului de proprietate fie cerere pe proprie raspundere
Radierea auto din evidenta SPR evidenta auto este institutie speciala, irevocabila urmare careia vehiculul este radiat din evidenta SPR respectiv se interzice irevocabil vehiculului sa mai circule pe drumurile publice
multumesc frumos.eu,asta si doresc.timp de 6 ani am platit amenzile.acum sper sa reusesc sa il radiez si sa ma caute cel care o are acum.nu doresc raul nimanui,dar nici sa platesc la infinit.
Salut. Si eu sunt intr-o situatie similara. Ai reusit ceva in instanta, deoarece as dori si eu sa demarez aceasta actiune in cazul in care ai avut succes. Multumesc.

gim76 a scris:

multumesc frumos.eu,asta si doresc.timp de 6 ani am platit amenzile.acum sper sa reusesc sa il radiez si sa ma caute cel care o are acum.nu doresc raul nimanui,dar nici sa platesc la infinit.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto instrainat fara certificat fiscal LorentF LorentF Buna ziua. In 2008 am vandut autoturismul unei cunostinte in baza unei chitante de mana. Cand m.am prezentat la circa financiara sa scot fiscal mi s.a spus ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism titiC titiC am vandut un autoturism cu o \"chitanta\" de mana acum un an.Intre timp autoturismul meu a ajuns la cel de-al treilea proprietar fara sa fi facut cu vreunul ... (vezi toată discuția)