avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor

Buna ziua ! Va scriu pe scurt ceea ce se întâmpla acum și sper din suflet sa mă puteți ajuta cu un sfat. Lucrez împreuna cu o colega la o firma iar colega mea are niște probleme cu fostul prieten ( ex. suna mereu când este la servici ea , amenințări și jigniri ) eu nevrând sa mă bag in aceasta problema intr-o zi am venit la servici când era ea și am răspuns la telefon prietenului și l-am rugat sa înceteze sa mai sune iar el mi-a spus ca o sa înceteze atunci când o sa vorbească cu ea iar eu am întrebat-o dacă dorește sa ieșim afara ca sa discute cu el .. Zis și făcut . Am ieșit afara aman2 a venit și fostul prieten însă atunci când au început sa vorbească a început sa o scuipe și sa o înjure. L-am sunat pe șeful nostru iar el a sunat la secția de poliție din apropiere. El plecase intre timp ... Când au venit cei de la secția de poliție au pus-o sa declare ce s-a întâmplat pana atunci ( ca tot o suna/ca o tot ameninta ) însă nimic din ce s-a întâmplat in ziua respectiva. Acum...după 2 săptămâni de la incident m-a sunat sa merg ca și martor... ce mă sfătuiți sa fac? In primul rând nu îmi doresc sa merg deoarece știu ca băiatul are dosar pentru alte lucruri și se poate ajunge in instanța iar eu fix acolo nu îmi doresc sa ajung pentru NIMIC. Am crezut ca pot sa fac un bine atunci cand l-am chemat sa discute și s-a ajuns aici ... aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră !

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea asupra mea si familiei mele. politia nu poate face nimic? rcosmin rcosmin De 2 zile, eu si familia mea suntem amenintati cu moartea (cutite fluturate, dat drumul la pitbull, etc), mutarea din bloc, calcat in picioare, distrugerea ... (vezi toată discuția)
Denunțare Ale88 Ale88 O fosta colega de facultate( si o presupusa prietena de vreo 5 ani , pe care o consideram ca pe o sora), si-a dorit sa se razbune pe mine deoarece daca ma ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania Alemoto112 Alemoto112 Buna seara. Ieri am plecat de la muncă mai devreme (eu,soțul care este si șoferul și persoana in cauza si 2 colegi),pe unul din ei i am dus acasă, ... (vezi toată discuția)