avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvență

Bună seara!
Cine mă poate ajuta, urgent, cu informația următoare:
- la cererea de admitere a creanței la masa credală, respinsă pe baza art. 100, al. 1, lit. b) din legea nr. 85/2014 (creanță tardivă) ,ce art. / legislație prevede repunerea în termen, sau ce soluție pot găsi pentru a-mi fi admisă cererea acum? (firma e în faliment , încă n-a fost nicio licitație privind bunurile firmei)
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:20, 19 Aprilie 2018
Puteti solicita repunerea in termen, dar va trebui sa aveti motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva, parata in faliment eu_craciun eu_craciun Buna ziua Am o hotarare la care parata nu a facut apel, trebuie sa o fac definitiva zilele astea, problema este ca am primit o notificare privind intrarea ... (vezi toată discuția)
Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)