avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua.Voiam sa stiu daca o firma de recuperare creante are dreptul de a opri bani din pensia tatalui meu.Datoria a fost preluata de la o alta firma de recuperare care la randul ei a cumparat creanta de la banca.Se poate face vreun demers pentru a stopa poprirea?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:38, 22 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin executor se poate face poprirea.
Daca aveti motive contestati urgent.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cand a aflat de poprire?

RocsanaD a scris:

Buna ziua.Voiam sa stiu daca o firma de recuperare creante are dreptul de a opri bani din pensia tatalui meu.Datoria a fost preluata de la o alta firma de recuperare care la randul ei a cumparat creanta de la banca.Se poate face vreun demers pentru a stopa poprirea?Va multumesc

Este executare silita. Firma doar a preluat creanta. Daca este vorba de credit vechi - neplatit - exista sanse sa fi intervenit prescriptia. Verificati acest aspect. Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)