avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie lucrare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie lucrare

Buna ziua. In iulie 2017 am avut masina in service pt reparatie motor cota 0. Adica tot motorul cap coada mi.a fost reparat. Acum 2 saptamani sa rupt cureaua de la alternator si am revenit la ei in service pt a repara ceea ce sa stricat deoarece am pe devizul de iesire de asta vara garantie 24 luni. Iar acum iar imi cer bani pe piese si manopera. Desi nu este normal. Ce pot face in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: Cocobeso , utilizator 17:06, 23 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
cureaua de la alternator si accesorii a fost rupta acum. si a fost schimbata odata cu reperarea motorului. si da proprietarul este persoana fizica
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am un volkswagen caravelle cu numere germania, am fost în românia ... Caravelle 12 Caravelle 12 Salut ,am un caravele wv cu numere germania ,am fost în rominia am schimbat mai multe piese și printre care pompa.de.apa și cureaua de distributie ,am 90 de ... (vezi toată discuția)
Reparatie pentru piese cu garantie Maepetcu Maepetcu Salut am o problema cu masina personala. am schimbat distributia in toamna intrun service autorizat cu piese de origine. Mentionez ca piesele au garantie un ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)