avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut, am un Volkswagen Caravelle cu numere Germania, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut, am un Volkswagen Caravelle cu numere Germania, am fost în România ...

Salut ,am un caravele wv cu numere germania ,am fost în rominia am schimbat mai multe piese și printre care pompa.de.apa și cureaua de distributie ,am 90 de zile garanție pe manopera sin2 ani pe cureaua de distrubutie ,dupa 40 de zile.sa rupt cureaua de distibutie și mia spart motorul ,eu subt pe teritoriul Germaniei, am dus masina la un service autorizat și miau făcut o diagnoza ,motor stricat din cauza curelei ,ce trebuie sa fac mai departe ca service auto din rominia sami facă masina sau sa ma despăgubească mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 00:41, 3 Septembrie 2022
Buna seara,
Va recomand sa luați legătura cu un avocat, care sa notifice unitatea service din Romania. Solicitați unității service din Germania sa va elibereze o nota tehnica din care sa rezulte cauza defecțiunii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie lucrare Cocobeso Cocobeso Buna ziua. In iulie 2017 am avut masina in service pt reparatie motor cota 0. Adica tot motorul cap coada mi.a fost reparat. Acum 2 saptamani sa rupt cureaua ... (vezi toată discuția)
Lucrare service auto Besenei Cristina Besenei Cristina acum 3 luni am schimbat distributia la masina si acum cureaua sa rupt. ce drepturi legale am?ce pretentii pot sa am la acel service? (vezi toată discuția)
Reparatie pentru piese cu garantie Maepetcu Maepetcu Salut am o problema cu masina personala. am schimbat distributia in toamna intrun service autorizat cu piese de origine. Mentionez ca piesele au garantie un ... (vezi toată discuția)