avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare vouchere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare vouchere

Buna ziua! Sunt in concediu risc maternal si urmeaza sa nasc in vara. Intre timp am aflat ca se vor acorda vouchere de vacanta. Eu voi putea beneficia de acestea? Daca nu, la revenirea din CIC le voi primi? Cum se procedeaza? Mentionez ca sunt bugetar! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Biulia22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 22 Martie 2018
Codul Muncii
art.49
....
(2) Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.
(3) Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la alin. (2), daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
.....

In speta, verificati la nivel de angator daca exista astfel de prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta andreeeeea123 andreeeeea123 Buna seara! Daca sunt in concediu crestere copil pot primi voucherele de vacanta? Mentionez ca am lucrat din septembrie pana in ianuarie, dupa care am intrat ... (vezi toată discuția)
Prima de craciun in concediul maternal alexand1986 alexand1986 Am si eu o intrebare am intrat in risc maternal din 15 noiembrie si vreau sa stiu am dreptul si eu la prema de craciun de la firma (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pe durata concediului de maternitate pavelcristianionut pavelcristianionut Cand se intra in concediu maternal drepturile banesti ale mamei sunt aceleasi? Ma refer la norma de hrana, norma de echipament si alte drepturi banesti. (vezi toată discuția)