avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... itp pentru o masina inmatriculata in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

itp pentru o masina inmatriculata in germania

buna
am masina baiatului inmatrriculat in germania el locuieste germania eu tatal lui folosesc masina in romania itp expira in 04/2018 pentru o masina inmatriculata in germania unde pot efectua itp-ul im romania daca baiatul nu este in tara pot sa merg eu la registru auto in locul lui?
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
kivali, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:30, 23 Martie 2018
Puteti realiza ITP la orice statie autorizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Itp expirat popescuconstanta popescuconstanta Bună seara! Am o mare nelămurire : urmează sa cumpăr o mașină înmatriculată în România .Masina se afla în Grecia și are ITP ul expirat. Vreau sa ... (vezi toată discuția)