avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca mamele singure sunt protejate in caz de concediere. Din cate stiu exista 329/2009. Angajatorul spune ca acea lege se aplica doar anului 2009. Mentionez ca lucrez intr-o institutie de stat subordonata Consiliului Local . Multumesc,
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca Paduraru Oana Paduraru Oana In cazul in care au loc disponibilizari in cadrul unei institutii publice in care sunt salariati, personal contractual(15) si functionari publici(210), nu ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mentinerea sanatatii si securitatii in munca Geo02 Geo02 Lucrez in Asistenta sociala, respectiv DGASPC, as dori sa stiu mai multe despre aceasta indemnizatie, in ce conditii se acorda si ce baza legala exista pentru ... (vezi toată discuția)