avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa profesie liberala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa profesie liberala

Buna ziua , Puteti sa imi spuneti baza legala pentru insolventa sau faliment profesie liberal , care este inregistrata doar la anaf si nu la registru comertului ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: manea maria , utilizator 13:48, 25 Martie 2018
Depinde de profesia liberala. De exemplu lichidatorii se pot organiza in societati individuale cu personalitate juridica. Daca nu aveti personalitate juridica pe cabinet, nu exista temei pt asa ceva. Se raspunde doar in limita patrimoniului de afectatiune.
Buna ziua
asistent medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet individual detectivi particulari blondutul blondutul Buna ziua, Ma numesc Cristian si va rog daca ma puteti lamuri in urmatoarea speta. Am obtinut atestatul de detectiv particular urmare a examenului sustinut ... (vezi toată discuția)
Desfiintare cmi? drcri drcri Buna ziua, sunt medic dentist si functionez ca CMI. Cabinetul(apartamentul) in care imi desfasor activitatea este propietatea Cmi-ului(a fost cumparat cu un ... (vezi toată discuția)