avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu

Daca mi-am luat tot concediul de odihna la începutul anului ,iar în luna următoare doresc sa intru in concediu de creștere copil,trebuie să plătesc despăgubiri deoarece am beneficiat de tot concediul de odihna ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 24 Martie 2018
Numai daca ati primit si indemnizatia pentru CO, va trebui sa restituiti cota-parte aferenta zilelor de CO efectuate in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co daniela-claudia daniela-claudia Un salariat a beneficiat de concediu de odihna in luna februarie 2014, integral. In luna iulie 2014 a avut un numar de zile CFS pentru care concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnã efectuat anticipat ciprianelena ciprianelena La 1 ianuarie 2010 am solicitat efectuarea integrală a concediului de odihnă pe acel an, apoi am efectuat concediul de maternitate de 126 de zile şi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc georgiana.td georgiana.td Buna seara . Pe scurt , aceasta este problema mea : Functionar public , am dreptul la 30 (25+5) zile de concediu de odihna anual . In anul 2011 mi-am luat 22 ... (vezi toată discuția)