buna ziua. am si eu o problema legata de o poprire pe salariu. in iunie 2017 mi s a pus poprire pt un imprumut din 2008. suma prevazuta din somatie era 1593 lei reprezentand debit restant si cheltuieli de executare (exact asa scrie pe instiintarea de la judecator). societatea unde lucrez a platit lunar si a achitat tot. am cerut contabilei o hartie, un act oficial de stingere a popririi, iar dansa a sunat la executor pt a cere o dispozitie scrisa din partea executorului ca s a achitat datoria. a aflat in schimb ca mai exista un rest de plata de 470 lei debit restant. contabila societatii a spus ca a platit acei 1593 lei. acum s a infiintat alta poprire pe suma de 470 lei la care se adauga dobanzile si penalitatile conform titlului executoriu. cat de legala este situatia asta? avand in vedere ca dna contabila a facut toate viramentele pt achitarea sumei initiale de 1593 lei? de ce mai platesc eu alti bani acum?
Cred ca fie nu ati citit ce v-am scris, fie nu ati inteles ce v-am scris, fie nu m-am facut eu inteles.
In cat timp s-a platit datoria, respectiv 1593 lei?