avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Juridic

Bună ziua
Am cumpărat un apartament in 1990 dar proprietarul nu a facut acte
Am apelat la instanță si am castigat procesul cu conditia să achitam suită plus cheltuieli de judecată fostilor
proprietari am trimis banii prin CEC cu confirmare de primire
Avem acele chitanțe
Acum la cadastru nu se ia in cconsiderare acele chitanțe
Am facut apel la instanță pentru constatare dar doreste să chemam fostii proprietari dar noi nu stim unde locuiesc
Ce se poate face?
Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 08:17, 25 Martie 2018
Din cele expuse, rezultă că există un litigiu pe rolul instanței, iar în caz de neconformare la dispozițiile instanței, cauza va fi suspendată....
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrări cadastrale Onyr Onyr Am sentință judecătorească cu plata cheltuieli de judecata si sulta pentru parati achitata. Prin CEC cu confirmare de primire atasata achitata in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)
Se poate face o declaratie notariala crisvally crisvally am cumparat o casa pe chitanta de mana dupa 20 ani am facut acte de vanzare cumparare in notariat .Am facut gresala sa o trec pe mama procurator de fond cu ... (vezi toată discuția)