avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune verbala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune verbala

Buna ziua, locuiesc dupa divort in acelasi imobil cu fostul sot si fiul nostru in varsta de 22 de ani. Sunt zilnic agresata verbal, insultata si calomniata. Nu am facut partaj si la mica intelegere ne-am separat. Insa continua sa intre peste mine in camera doar pentru a ma agresa verbal. Ce pot face ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Oana1968 , utilizator 11:35, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat dvs cat si fiul sa cereti emiterea unui ordin de restrictie si protectie, solicitati ca masura de protectie evacuarea lui din casa. Ordinul e temorar pe o perioada de cca 6 luni.
Numai partajul e calea sa scapati de el.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot co-proprietar nu vrea sa divorteze Manmanu Manmanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie la problema mea din care parca nu mai am iesire.Vreau sa divortez de sotul meu cu care am 2 copii de 16 si 10 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc sa divorțez de soț, comportamentul sau fiind ... Cristina.A. Cristina.A. Bună ziua! Doresc sa divorțez de soț, comportamentul sau fiind instabil și agresiv verbal, atât cu mine, fiul din prima căsătorie în vârstă de 17 ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Ma intereseaza parerea persoanelor avizate care cred ca imi pot oferi o indrumare. As dori sa stiu in ce conditii se aplica legea impotriva ... (vezi toată discuția)