avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog să mă ajutati cu niște răspunsur??
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog să mă ajutati cu niște răspunsur??

Am avut o problema in urma cu 11 ani,atunci când se dădea credite cu buletinul...am intrat într-o un grup in care am fost păcălită nu numai eu ci și alte persoane sa scot niste bani dar nu m am folosit de ei,,,,când mi am dat seama după câteva ore ca am făcut cea mai mare prostie nu am mai putut să fac nimic fiind și amenințată a trebuit să plătesc ratele de pe urma altora ....am căutat un advocat să mă ajute dar nu mă ajutat mai mult mă derutat am ajuns pe la d.n.a prin tribunale că advocatul a zis să plătească cine sa folosit de bani dar nu a fost așa.. bancă mi a luat-o în fața am reușit să nu ies pe penal și plătind ratele așa cum am putut ba lunar ba făcând cate o pauza ascultând de advocat dobânzile ai ajuns mai mare decât creditul așa că sa terminat procesul și nu cred că mai pot sa fac nimic rămânând sa plătesc 32.000ron.am primit un teanc de hârtii de la tribunal că executori va urma să vina să ia...da nu au ce pentru că nu am nimic pe mine oprire pe salar nu au cum că sânt acasă în creștere copil .....întrebarea mea e ce au voie să facă dacă eu nu plătesc aste doi ani că stai acasă și cât vor crește dobânzile aici nu știu ce mă ți sfătui să fac sau daca se poate face ceva sau discuta cu cineva mai amănunțit vas ruga să mă sfatuiti vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:40, 26 Martie 2018
In principiu, executarea silita consta in urmarirea bunurilor si veniturilor prezente si viitoare. Ca solutie, puteti sa discutati cu un avocat, sa-i prezentati actele si sa vedeti si opinia dansului (insa nu prea conteaza cum s-a ajuns aici, ci doar faptul ca s-a ajuns aici).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Somatie - dosar de executare silita misha_misha33 misha_misha33 sunt total in intuneric in legatura cu tot ceea ce priveste avocatura si termeni juridici, de aceea rog frumos sa fiu ajutata sa inteleg, deoarece nu imi pot ... (vezi toată discuția)