avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces succesiune

Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani succesiunea sa efectuat in urma cu o luna ne intelegandune pe cale amiabilà la o despagubire trebui sa decida tribunalul in afara de aspectul asta mama si fratele meu au inchiriat apartamentul din bucuresti de acum 3 ani fara contract sau taxe platite la circa financiara. Si folosiinduse de restul proprietatiilor fara acordul meu(pamant arabil dat in arenda).pentru apartament ca dovada am o declaratie de la chirias care confirma ca sta in chirie de aproximativ 3 ani si suma care o plateste lunar.cum pot rezolva totul?
Puteti solicita sa va remita si dvs. o parte din chiria incasata, direct proportional cu cota de mostenire ce va revine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să încasez arenda restantă? eduard1212 eduard1212 Salutare, Bunica (din partea mamei) a decedat acum 14 ani, Terenul pe care l-a moștenit de la părinții ei (părinții bunicii), se află într-o altă ... (vezi toată discuția)
Coproprietari rooxy_k rooxy_k buna ziua! am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta. parintii mei au decedat, in urma lor ne-a ramas mie si fratelui meu aparatamentul lor cu 3 camere. ... (vezi toată discuția)
Închiriere fara contract un apartament inca nedezbatut in successiune MarcelaDanielescu MarcelaDanielescu Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: Mama mea a murit in urma cu 6 ani. Nu a fost dezbatuta suscesiunea pentru ca fratele meu a tot tras de timp, ... (vezi toată discuția)