Buna ziua.Am avut o adunare generală la bloc iar din lipsa de participanți a fost reconvocata.A fost ales un președinte și un comitet executiv iar acum o parte din comitetul executiv in frunte cu președintele vor să își dă demisia.Cum se procedează în continuare.Multumiri anticipate.
Era vorba despre reconvocarea adunării deci al doilea termen iar hotărârile știu că se iau de către cei prezenți indiferent de numărul acestora.Aici a fost ales președintele și comitetul executiv in a doua adunare.Eu întrebăm dacă o parte din cei ales legal și statutar de adunare își dau demisia ce urmează de făcut .
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca echipa manageriala intelege sa renunte a exercita responsabilitatea se convoaca adunare generala de catre restul comitetului executiv sau de minimum 20% dintre membrii proprietari
Daca nu doreste nimeni functia de reprezentant legal sa poate accepta solutia de compromis provizorie ca unul dintre membrii comitetului executiv sa preia pentru 6 luni responsabilitatea de presedinte de asociatie,urmand a se convoca o noua adunare generala care sa aleaga reprezentant legal
Presedinte
papagal58
Buna dimineata,
Am si eu o nedumerire.
Asa ca peste tot , si noi avem problemele noastre in Asociatie.
Cum alegem un nou presedinte , daca cei 20% ... (vezi toată discuția)
Este legal?
kuriaky
La sedinta adunarii generale reconvocata (prima sedinta nu a avut loc din lipsa de cvorum), pe ordinea de zi la punctul 4 se mentiona: \"completarea ... (vezi toată discuția)