avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Funcționează asociația fara presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Funcționează asociația fara presedinte

Buna ziua.Am avut o adunare generală la bloc iar din lipsa de participanți a fost reconvocata.A fost ales un președinte și un comitet executiv iar acum o parte din comitetul executiv in frunte cu președintele vor să își dă demisia.Cum se procedează în continuare.Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Ion G. , utilizator 16:54, 26 Martie 2018
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala extraordinara a proprietarilor tomasso tomasso La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea ... (vezi toată discuția)
Presedinte papagal58 papagal58 Buna dimineata, Am si eu o nedumerire. Asa ca peste tot , si noi avem problemele noastre in Asociatie. Cum alegem un nou presedinte , daca cei 20% ... (vezi toată discuția)
Este legal? kuriaky kuriaky La sedinta adunarii generale reconvocata (prima sedinta nu a avut loc din lipsa de cvorum), pe ordinea de zi la punctul 4 se mentiona: \"completarea ... (vezi toată discuția)