avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot primi somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot primi somaj

sunt in concediu crestere copil dar trebuie sa incep serviciu firma la care am lucrat a dat faliment pot primi somaj si care este suma
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:55, 26 Octombrie 2009
Da, sigur ca veti primi somaj.
La incetarea concediului platit pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani beneficiaza de indemnizatia de somaj, in conditiile legii, daca nu a mai fost posibila reluarea activitatii din cauza incetarii definitive a activitatii angajatorului.
1. De ce nu ramaneti in continuare in CCC pana face copilul 2 ani?
2. Dupa aceea luati legatura cu lichidatorul judiciar care va inceteaza CIM si apoi intrati in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijirea copilului in invatamant florinaserban florinaserban Buna ziua, prezint urmatoarea situatie in care ma aflu: sunt profesor suplinitor calificat. Din data de 6 iulie2015 am intrat in concediu de ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Dupa concediu de crestere al copilului... voicuflorentina83 voicuflorentina83 Buna dimineata, sunt in concediu de crestere al copilului ( mai am pana in decembrie concediu) si am auzi ca nu ar ma fii obligati angajatorii sa te ... (vezi toată discuția)