avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as putea sa ...

Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as putea sa o rezolv.
Tocmai m-am despărțit de prietenul meu din varii motive. Ideea este ca nu ma lasă in pace. Ma suna continuu,îmi trimite fel si fel de mesaje cu tot felul de cuvinte grele. Sunt zile in care ma suna sa ne împăcăm,eu îmi mențin decizia si îl refuz si apoi continua cu cuvinte urate asupra mea. In timpul relației,in intimitatea dormitorului nostru ne-am filmat intr-o noapte făcând dragoste. El a păstrat filmulețul si ma amenință ca îl va posta in mediul online ca sa ma vadă toată lumea. L-am rugat insistent sa nu o facă,dar nu știu ce e in capul lui si ce va face cu el. Cum pot stopa lucrurile asta? Ce trebuie sa fac eu ca filmulețul sa nu ajungă in mediul online? Și dacă totuși a ajuns,ce ii pot face lui ca l-a postat fără voia mea? Vreau sa scap de mesajele lui, vreau sa scap de telefoanele zilnice. Va rog sa ma îndrumați si sa îmi spuneti ce pot face in acest sens. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 15 Septembrie 2021
ii faceti plangere la politie pentru hartuire si santaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si pornografie online canio canio Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva. O sa prezint totul cat mai pe scurt. Am avut o relatie cu o fata, ne-am despartit, ... (vezi toată discuția)
Hartuire danutzella danutzella Buna ziua. Va implor, ajutati-ma! Ma confrunt cu o foarte mare problema. M-am despartit de prietenul meu care la ora actuala imi trimite mesaje de santaj, cu ... (vezi toată discuția)
Amenintare - modalitati de aparare raisanadin raisanadin Am o problema foarte mare daca pot spune asa . Am fost cu un tip , am incercat sa fie ok , sa incerc o relatie cu el , a esuat, am pus STOP, si ne-am despartit ... (vezi toată discuția)