avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expirare permis sedere cetatean extracomunitar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Expirare permis sedere cetatean extracomunitar

Revin la.topicul precedent ( permis sedere cetateni turci) . Prietenului meu, cetatean turc, care ispaseste o condamnare, i se expira permisul de sedere. De ce documente si unde trebuie trebuie sa ma duc pentru a ii prelungi viza de sedere? Este necesar sa ma duc personal ( imi e rusine avand in vedere situatia) sa depun actele? Sau pot sa le pun prin posta? Este necesara prezenta lui? Unde trebuie sa ma duc?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Permis de sedere cetateni turci Danaelena47 Danaelena47 Buna dimineata. Ma numesc Dana, cetatean roman si am o situatie pe care v-o supun atentiei. In anii 90 am locuit in Turcia . Acolo am cunoscut un cetatean turc ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)