avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis de sedere cetateni turci
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis de sedere cetateni turci

Buna dimineata. Ma numesc Dana, cetatean roman si am o situatie pe care v-o supun atentiei. In anii 90 am locuit in Turcia . Acolo am cunoscut un cetatean turc cu care am trait fara sa fim casatoriti , nici in Turcia nici in Romania , o buna perioada de timp , in urma concubinajului rezultand o fata de care sunt tare mandra. De vreo 3 ani m-am mutat in Romania , une locuiesc si acum. Concubinul meu , fara sa stiu eu s-a apucat de prostii iar acum este in penitenciar . As dori sa-mi spuneti daca dupa terminarea pedepsei va avea dreptul de rezidenta in Romania stiind ca viza de rezidenta se expira cat este in penitenciar.
Cel mai recent răspuns: Danaelena47 , utilizator 12:37, 25 Martie 2018
Buna ziua,
Functie de masurile privative suplimentare ce ii sunt trecute in sentinta de condamnare aceasta situatie este posibila sau nu.
Daca nu are trecuta aceasta interdictie, evident va avea aceasta posibilitate dupa liberare.
Multumesc pentru raspuns. Am o situatie care nu stiu sa o rezolv. Prietenului meu turc i se expira permisul de sedere pe perioada cat este in penitenciar. Ce documente sau ce acte am nevoie pentru ai prelungi viza de sedere. Deasemenea imi puteti spune daca este necesara prezenta mea la depunetea documentelor sau pot sa le depun prin posta. Este necesara prezenta lui.? Cui sa ma adresez pentru depunerea actelor? Ce acte sunt necesare? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Expirare permis sedere cetatean extracomunitar Danaelena47 Danaelena47 Revin la.topicul precedent ( permis sedere cetateni turci) . Prietenului meu, cetatean turc, care ispaseste o condamnare, i se expira permisul de sedere. De ce ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)