avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notar

Buna ziua. Notarul poate autentifica o declaratie pe proprie raspundere ca sunt unicul fiul al mamei mele? Declaratia nu o folosesc in tara, nu pentru dezbaterea unei nosteniri in tara, ci intr-o tara non comunitatea europeana. Multumesc
Cel mai recent răspuns: cris_nedelcovici , utilizator 22:41, 27 Martie 2018
Da, notarul public poate autentifica o asemenea declaratie. Dupa autentificare, cel mai probabil va trebui sa si apostilati declaratia.
Depinde cum e formulata declaratia si la ce ii foloseste.... Adica in principiu se poate dar depinde de situatie so formuare precum si unde o sa o foloseasca si in ce temei .
In Romania nu se dau astfel de declaratii.
Multumesc.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila declaratie semnata in fata consulului? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Se va da o declaratie in fata consulului roman la Bruxelles, care e necesara a fi folosita in Israel. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Procura pt dezbaterea mostenirii - consulat sau apostila? NickN70 NickN70 O procura pentru dezbaterea mostenirii si eliberarea certificatului de mostenitor, realizata in strainatate, trebuie NEAPARAT sa fie facuta la un Consulat al ... (vezi toată discuția)