avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data incetare activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data incetare activitate

Buna ziua,
Conform ultimelor modificari de transmitere revisal, este corect ?
exemplu ...ultima zi de lucru este in de 27.03.2018, decizia de incetare a activitatii o intocmesc si o inregistrez in revisal in data de 28.03.2018 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 27 Martie 2018
C.i.m. inceteaza la data expirarii preavizului sau la data renuntarii angajatorului total sau partial la preaviz.

In speta, daca data de 27.03.2018 este ultima zi de preaviz , atunci aceasta este data incetarii c.i.m. si nu alta data.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am sunat acum la ITM : 27.03.2018 ultima zi lucrata, iar in data de 28.03.2018 decizia si transmiterea in revisal
Este parerea lor .... . art.2553 C.civ. prevede cu totul altceva.

Daca au asa spus , atunci incetarea o puteti transmite cel mai tarziu maine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca am o cerere de deimise cu preaviz de 20 de zile lucratoare incepand de astazi dupa calculele mele azi fiind 03.03.2014 ... (vezi toată discuția)