avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire de la bunici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire de la bunici

Bunicii mei ar dori sa-mi lase casa in care locuiesc,si asi dori sa stiu de ce fel de act trebuie sa fac,mentionez ca mama mea a decedat si bunicii mai au inca 3 copii care au casele lor ,deci nu locuiesc cu ei.Multumesc anticipat,este prima oara cand ma interesez de acest subiect si nu am cunostinte in domeniu!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:34, 26 Octombrie 2009
Va recomand incheierea unui contract de intretinere cu sau fara uzufructul viager. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament micutza19 micutza19 Sunt casatorita iar eu cu sotul meu stam la bunicul lui.Bunicul vrea sa ne lase casa dupa moarte si noi ne-am gandit sa facem un testament. Ideea e ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie oliviuganceanu oliviuganceanu Buna ziua,as dorisa stiu care este modalitatea prin care un parinte poate atribui unuia dintre copii o proprietate,astel incat acea modalitate sa nu poata fi ... (vezi toată discuția)
Mostenire ionel_david ionel_david buna ziua ,vreau sa stiu care ar fii cel mai indicat lucru sa il fac eu in urmatoarea situatie pentru a fii unicul mostenitor al unei case pentru ca asa ... (vezi toată discuția)