avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu înțeleg decizia instanței: ,,Uneşte cu fondul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu înțeleg decizia instanței: ,,Uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei''. Vă rog să-mi explicați

Instanta a zis asa:

Uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei. Stabileşte termen la 16.04.2018, pentru continuarea judecăţii, pentru când vor fi citate părţile.

Ce sa inteleg eu de aici?
Eu am cerut prin cerere reconventionala sa constate lipsa calitatii de reprezentant.
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: StefaniaEmerson , utilizator 11:43, 30 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu a respins exceptia ridicata, a unit-o cu fondul cauzei, tot atunci se va pronunta si pe exceptie,in opinia mea este posibil sa o respinga la judecarea fondului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsurile primite ar trebui sa va lamureasca discutati cu un av in privat poate intr-o consultatie o sa intelegeti mai bine sau chiar sa va angajati av .procesele nu se castiga cu actiuni copiate de pe net Succes.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ramasese in pronuntare... Nu mai pricep nimic. Multumesc, domnule avocat.
Actiunea e facuta integral de mine, nu am copiat de pe net nimic. Nu e asa de greu sa citesti si sa intelegi o lege. Ce e greu este aceasta decizie care practic, dupa ce a ramas in pronuntare, nu conclude nimic. Pentru ce a ramas in pronuntare? Multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Păi din chiar confuzia dvs. rezultă că înțelegerea procedurilor judiciare nu este pentru toată lumea. Procedural, excepția se invocă prin întâmpinare, nu prin reconvențională. Asta nu înseamnă, desigur, că instanța nu o va avea în vedere.
Punctual pe problemă, excepția dvs. va fi analizată odată cu fondul, soluția asupra excepției urmând a fi cuprinsă în sentință.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata cand se respinge actiunea reclamantului gruia19 gruia19 Buna ziua. Poate cere paratul cheltuieli de judecata in cazul in care cererea reclamantului a fost respinsa pe fond ? (vezi toată discuția)
De ce judecatorul nu ia in calcul prescrierea?pot sesiza dna-ul? hopeless1 hopeless1 buna ziua sunt tare curioasa sa inteleg de ce judecatoarea la care mi se judeca dosarul pur si simplu nu vrea sa ia in calcul prescrierea partii adverse de ... (vezi toată discuția)
Cercetarea fondului motabe motabe daca o judecatorie ramane in pronuntare pe o exceptie ( lipsa calitate procesuala activa a unei reclamante, numai pt care partile au pus concluzii ) si ... (vezi toată discuția)