Uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei. Stabileşte termen la 16.04.2018, pentru continuarea judecăţii, pentru când vor fi citate părţile.
Ce sa inteleg eu de aici?
Eu am cerut prin cerere reconventionala sa constate lipsa calitatii de reprezentant.
Multumesc frumos.
Nu a respins exceptia ridicata, a unit-o cu fondul cauzei, tot atunci se va pronunta si pe exceptie,in opinia mea este posibil sa o respinga la judecarea fondului.
Raspunsurile primite ar trebui sa va lamureasca discutati cu un av in privat poate intr-o consultatie o sa intelegeti mai bine sau chiar sa va angajati av .procesele nu se castiga cu actiuni copiate de pe net Succes.
Actiunea e facuta integral de mine, nu am copiat de pe net nimic. Nu e asa de greu sa citesti si sa intelegi o lege. Ce e greu este aceasta decizie care practic, dupa ce a ramas in pronuntare, nu conclude nimic. Pentru ce a ramas in pronuntare? Multumesc.
movidiu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Păi din chiar confuzia dvs. rezultă că înțelegerea procedurilor judiciare nu este pentru toată lumea. Procedural, excepția se invocă prin întâmpinare, nu prin reconvențională. Asta nu înseamnă, desigur, că instanța nu o va avea în vedere.
Punctual pe problemă, excepția dvs. va fi analizată odată cu fondul, soluția asupra excepției urmând a fi cuprinsă în sentință.
Cercetarea fondului
motabe
daca o judecatorie ramane in pronuntare pe o exceptie ( lipsa calitate procesuala activa a unei reclamante, numai pt care partile au pus concluzii ) si ... (vezi toată discuția)