avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inregistrare in Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inregistrare in Revisal

Buna ziua.Avind in vedere modificarile aduse contributiilor la salarii si incheierea negocierilor privind modificarea salariilor pentru toti angajatii
firmei (SRL cap.privat) raportarea modificarilor in Revisal, respectiv actele aditionale la CIM s-a FACUT PINA LA 31.12.2017. Mai trebuie raportata aceeasi treaba inca odata pentru ca s-a schimbat Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 29 Martie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca au fost operate si transmise in REGES modificarile la salariu, ca urmare a transferului contributiilor, atunci nu mai trebuie sa mai transmiteti REVISAL-ul inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte adiționale -negociere econo econo Legat de negocierea contribuțiilor prin trecerea lor la angajați și mărirea salariului minim la 1900 începând cu 01.01.2018 - negocierea se face pana ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare modificare cim in reges marius.buz marius.buz Se incheie act aditional la CIM pe 09.10.2017 de reducere salariu modificare aplicata incepind cu data de 10.10.2017, act semnat de ambele parti pe data de ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)